Gender

Female


Location

Emmeloord provincie Flevoland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik zou andere mensen willen stimuleren om naar hun dromen te luisteren. Wanneer luister je naar je gevoel en wanneer naar je verstand als je je droom opschrijft. Tevens zou ik graag iets willen vertellen over het alchemistisch proces en wat dat te maken heeft met spiritueel netwerken.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij het proces van donker naar licht. Dat er geen donker bestaat zonder licht en andersom. De droom speelt hier voor mij een belangrijke rol in. De droom geeft aan, leert mij beter te kijken en is bemoedigend.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door in te zien dat er vervelende dingen zijn gebeurd omdat ze moesten gebeuren. Door de droom en het schrijven erover heb ik mijn ouders weer bij me na een afwezigheid van 15 en 16 jaar. De droom heeft mij in al die jaren geleerd dat hij er altijd is om je aan te moedigen. Al is het beeld nog zo naar.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Door naar mijn dromen te luisteren kan ik er over schrijven en andere mensen helpen met het duiden van hun dro(o)m(en). Ik heb nu twee boeken geschreven over dromen bij uitgeverij Schors.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef je dromen.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hoi Michael,
  Bedankt voor je reactie. Weet je, er is zoveel te vertellen over dromen en wat dat te maken heeft met je welzijn. Er zijn acht verschillende typen mensen, onder te verdelen in extrovert en introvert. Daar zal jij als spiritueel coacher ook wel meer over weten. Ikzelf ben extrovert intuitief en de droom geeft me dan ook zulke dromen dat ik daar mee kan werken. Ik ben wel benieuwd hoe jij je laat leiden.
  Groeten Jacqueline Voskuil.
 • Hoi Jacqueline,
  Je hebt een enorme potentie in je, dus laat je niet afschrikken door wat nieuw lijkt. Volgens mij weet je zelf precies wat je los moet laten, dus ga ervoor.
  Succes
 • Hoi Jacqueline,
  Ik moet nog vaak denken aan die avond dat je mijn dromen uitlegde. Ik heb het er vaak over met anderen. Nu kan ik iedereen naar deze pagina verwijzen.
  Welkom.
This reply was deleted.