Gender

Male


Birthday:

October 13


Age:

56


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik kan complexe en onoverzichtelijke zaken overzien en terugbrengen tot de essentie voor praktisch gebruik. Ik ben daarbij doel- en mensgericht. Mijn natuurlijke rol is die van "navigator". De navigator, die richting geeft aan ontwikkeling van mensen en organisaties


Wat is je website?

http://www.buijsrogge.nl


extra website

http://www.succeskompas.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewustzijn dat je in essentie een spiritueel wezen en niet alleen dit fysieke lichaam bent. Weten wie je zelf bent, het ontdekken met welke bestemming je in dit leven bent en dit in harmonie met anderen creëren en ervaren met als uiteindelijk doel om te groeien in bewustzijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn ernstig zieke broer had door wat hij noemde een "spirituele levenswijze" ineens geen last van zijn "ongeneeslijke" auto-immuunziekte. Toen hij dit vertelde gaf hij mij het boekje "De zeven spirituele wetten van succes"van Deepak Chopra. Dit was de start om alles hierover te onderzoeken en een wereld ging voor mij open. Een crisissituatie, zakelijke en privé, leidde tot verdieping van het spirituele inzicht en het werkelijk doorleven ervan. Het werd ook de aanzet voor het Spiritueel Ondernemers Netwerk en later het schrijven van het boek 'Succeskompas, richting geven aan je leven en werk'.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik kijk naar de heelheid van de mens, probeer niet te oordelen en merk dat je zo sneller onenigheden en conflicten oplost. Ik help mensen en organisaties door te dringen tot de essentie en van hieruit richting te geven. Ik probeer mezelf te zijn en goed in de gaten te houden dat ik nog steeds mijn eigen koers vaar, zodat ik voor mezelf en anderen de maximale toegevoegde waarde lever, wat een hele uitdaging is.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vergeef iedereen/alles wat je niet bevalt en wees dankbaar voor al het moois in je leven


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hee lieve Theo,

  het is een mooie site! Met veel deelnemers.. goed hoor. Grappig ook, zo'n bericht van de overkant.

  Moet nog even wennen aan mijn eigen profiel en ben hard op zoek naar een passende foto. Verandering siert de mens dus misschien later anders!

  Tot snel,

  Florence
 • Hallo Theo,
  Bedankt voor je bericht. Er is zo veel te vertellen over dromen dat ik rustig nog een tijd met je erover kon praten. Nu ben ik lid van je spirituele netwerk en voel me zeer vereerd dat je ook met ander mensen over mijn dromenwerk hebt gesproken en spreekt,yes..
  Vannacht had ik een droom over rotting. Precies waar ik het gisteravond over had. Vollmar zegt hierover: 'Datgene wat verrot staat dikwijls voor eigenschappen van de dromer zelf, die als ze afgestorven zijn en perse of eindelijk losgelaten, of opnieuw bezield moeten worden.' Dit kan te maken hebben met een nieuw begin en dat vind ik best eng. Gek eigenlijk, want zo een tijd met je praten op zo'n beurs draai ik bij wijze van spreken m'n hand niet voor om maar zo lid worden van jouw site vind ik wel weer erg spannend. De uitgeverij vroeg ik of ik in november naar de sprituele beurs zou willen komen om een snelsessie dromen te geven , jaaaaa dat vind ik geweldig. Maar jeetje, het is wel helemaal in Den Haag!! Aaaaargh, ga ik met de bus en trein terwijl ik dat niet gewend ben. Het leven geeft me dit en ik moet het idee loslaten dat ik alleen maar in Emmeloord met mijn schrijven en dromen duiden bezig ben. Meer zelfvertrouwen hierin kweken zegt de droomduiding dan. Nou, ik ga me nu voorbereiden voor het Oordfestival. Dat is hier vlakbij in Kraggenburg. Ga ik door het publiek heenlopen om te vertellen over dromen. Groeten Jacqueline Voskuil.
 • Theo, bedankt voor het opzetten van dit mooie netwerk! Warmly, Vey
 • Hoi Theo,

  Complimenten voor dit wat je hebt gecreeerd. Marieke en ik versturen vandaag de Twelve nieuwsbrief en we bevelen dit netwerk daarin aan. Volgens mij ontvang je de nieuwsbrief zelf ook.

  Warme groet,
  Angelique
 • Hallo Theo,
  Dank voor je welkom. Sinds ik vorig jaar reageerde op je initiatief is je concept van bundeling van spiritueel-zakelijke geestverwanten in een prachtige stroomversnelling gekomen. Gefeliciteerd! Deze krachtenbundeling is nodig om de traditionele business-benadering te verruimen. Dat we het Spirituele Ondernemers Netwerk optimaal mogen gebruiken in de grote veranderingen die we van eind 2008 tot 2015 gaan meemaken, gezien de unieke planetaire cycli die dan actueel zijn. Voor meer info zie mijn site.
  Hartelijke groet,
  Han van Straaten
 • Beste Theo,

  We hebben elkaar één ontmoet op de golfbaan.
  Dat ik nooit heb gereageerd op je e-mails komt - durf het nauwelijks te zeggen - doordat ik nogal druk heb met twee banen. Naast mede-eigenaar van Hospitality Consultants ben ik sinds 1.1.08 Lector Facility Management aan de NHTV in Breda.
  Mijn COMPLIMENTEN voor je site! En voor je inititatief. Ik beloof je dat ik die vaak zal bezoeken.

  Groet,

  Bernard Drion
 • Hoi Theo,

  Ik wil kijken of we de volgende stap in samenwerking kunnen nemen en graag met ja samenwerken in een nieuw initiatief.
  Laat even weten wanneer je tijd heb dan bel ik je op.

  Met vr gr,
  Prem Heera
 • Nou Theo, ik heb mijzelf aangemeld en verbonden. Jouw interesse voor inspirerende bronnen vraagt erom dat ik je attent maak op David Whyte. Brillante visie op samenwerken, samenleven en eigen ontwikkeling, gebruikmakend van dichtkunst en verhalen. Enorm impactvol.Check www.hartvandezaak.nl voor het komende evenement in oktober.

  Hartelijke groet

  Walter
  Domain Default page
 • Theo, dank voor de uitnodiging! groet. Noor
 • Het was volle maan! En de Zon stond er recht tegenover!
This reply was deleted.