Gender

Male


Location

Apeldoorn


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Luisteren, komen tot zelfinzicht en mensenkennis en verbinden. Zie ook http://www.bertjanvandermieden.nl Ik ben counselor, coach en teamcoach, vertrouwenspersoon, partner-relatietherapeut en ontwikkel en verzorg maatwerkworkshops. Ik geef graag (interactieve) lezingen en verzorg cursussen over de onderwerpen in mijn boek.


Wat is je website?

https://www.pyramide.nl


extra website

https://www.ikverbind.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Dat is je zelfbeeld, mensbeeld en wereldbeeld. Het zijn je waarden en normen en levensovertuiging. Onlosmakelijk verbonden met de andere kwaliteitsniveaus van leven: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en relationeel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door leven, wonen en werken, hetgeen leidde tot mijn lees-, studie- en werkboek "De mens in de 21de eeuw".


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik richtte in 1992 PYRAMIDE op, schreef in 2004 mijn boek en richtte in 2005 de Stichting Globaliseringscentrum op. Zie www.ikverbind.nl. Ik introduceerde de bewustwordingspsychologie en het daarop gebaseerde bewustwordingsmanagement. In mei dit jaar startte ik mijn eigen weblog. Ik ben nu bezig met het ontwikkelen van een multidisciplinaire meerdaagse werkconferentie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vanuit je Zelf bewust worden, bewust zijn en bewust doen.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Beste Bert-Jan,

  Dank je wel voor je uitnodiging voor je weblog. Ik heb er direct even naar gekeken. Geeft in ieder geval een beetje een indruk van wie je bent en wat je bezighoudt en daar zitten zeker overeenkomsten in met mijn interesse gebieden. Zelf houd ik geen weblog bij, dus ik kan je daar niet mee van dienst zijn.
  Wie weet wel een keer op een ander moment in een andere vorm.

  Tot later,

  Arjan ter Linden
 • Hoi Emilia,

  Bedankt en welkom, welkom en als je zin en tijd hebt om te reageren graag. Tijd en prioriteit nietwaar! Hartelijke groeten,

  Bert-Jan.
 • Beste Dick,

  Bedankt voor je reactie. Ik zie echter alleen de eerste tien nummers en als ik het goed gezien heb kom jij daar niet in voor. Wellicht mis ik iets. Hartelijke groeten,

  Bert-Jan.
 • Beste Bert-Jan,

  Vanwege vakantie een late reactie.
  Bedankt voor je mailtje en je uitnodiging.
  Ik heb zelf geen weblog maar schrijf wel in een advaita internet blad "Amigo". Je kunt dit vinden onder www.ods.nl/amigo.

  Met vriendelijke groet,
  Dick de Boom
 • p.s. ik ga binnenkort vanuit de lucht naar je zwaaien... (hang in Teuge onder een donderdeldoekje).
 • He Bert-Jan,

  Maar eens de stoute schoenen aangetrokken en een stukje geschreven (op de beschermde omgeving van dit netwerk, je met tenslotte ergens beginnen :)).

  Ben heel benieuwd naar je (kritisch) commentaar!

  Een prachtige groet (met armen en benen),
  Jelle
 • Wat een goed en inspirerend idee om op deze moderne wijze ervaringen, gedachtes en inspiraties te delen.

  Warme groet, Manou Burghout
 • Beste Bert-Jan,
  Leuk idee die weblog. Ik ben nog niet zover, maar wie weet. Met interesse je verhaal over de bergbeklimmer gelezen. Ik had het interview ook gezien op t.v. en was er net als jij wel door geraakt en geprikkeld. Ik vond het leuk om jouw gedachten erover te lezen. Dankjewel.
  Hartelijke groet, Karen Walthuis
 • Beste Bert-Jan, dank voor je berichtje. En ik zal je weblog gaan lezen. Hierbij het adres van mijn weblog: http://yogadoen.blogspot.com/ dit weblog gaat over yoga, meditatie en verhalen ter inspiratie. Gr Arlette
  yogadoen
  Een blog over yoga, meditatie en verhalen ter inspiratie.
 • Beste Bert-Jan,

  Bedankt voor je berichtje over je weblog. Zelf heb ik geen weblog en is voor mij nu ook niet zo belangrijk. Wel zag ik wat leuke dingen op de ik-verbind en pyramide site. Helaas heb ik nu te weinig tijd, maar ga er later zeker nog eens kijken.

  Groet,
  Wim
This reply was deleted.