Gender

Female


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

* hoe bruggen te bouwen tussen wat je wil en de mensen en organisaties die het beste in je boven halen en waar je 'dus' succes mee kunt genereren * hoe te netwerken waarbij je alleen maar hoeft te 'zijn' * je 'eigen' aardigheden te accepteren, te respecteren en zo mogelijk lief te hebben. Die heb je om een specifieke reden bij je geboorte mee gekregen en kunnen je meer bieden dan jij je kunt voorstellen!! * bewust zijn van wat je specifieke 'kern' merken voor waarde hebben, voor jou en de mensen waar je mee samenwerkt * alert en attent zijn op het feit dat er op andere niveaus verrassende verhelderende kansen zich aan kunnen dienen * bewust zijn van het feit dat nadelen zijn voordelen heeft


Wat is je website?

https://www.smtnederland.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Verbinden met de diepere waarden van jezelf en daarmee met het bedrijf en haar cultuur waar je voor werkt, de collega's en waar je nog meer mee in contact bent...je familie, vrienden, natuur...


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door indringende levens- en werkervaringen die me tot de kern van mijn leven hebben gebracht. En de vele opleidingen die ik heb gevolgd.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

zie hierboven met daaraan vastgekoppeld altijd gefocussed zijn met welke thema's, auteurs, sprekers vernieuwend en verrassend kunnen zijn in het kader van verdieping, zingeving, grenzen verleggen


Mijn advies/quote aan anderen:

Verleg je stroom en ontdek de kiemkracht van je authenticiteit


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hi Ineke, natuurlijk vrienden. Graag ook binnenkort afspreken.

  Wat betreft stiltedag in soeficentrum. Kan je daar wat meer informatie over sturen?

 • Beste Ineke,

  Alles goed met jou? In mijn werk begeleid ik individuen en groepen in het zich bewuster worden van zichzelf en hoe zij zich beter kunnen profileren en hoe zij beter kunnen communiceren. Daardoor zijn zij succesvoller in het realiseren van hun doelstellingen. Op welke vragen wil jij graag een antwoord en waarover wil jij graag een artikel lezen? Ik ben gespecialiseerd in individuele en collectieve bewustwordingsprocessen, in zin- en betekenisgeving en in (herstel van) evenwicht in prive- en werk. Graag verneem ik van je of er wel/geen behoefte is en zo ja welke. Zo mogelijk zal ik er aan voldoen, zodat ik gericht een bijdrage kan leveren aan dit netwerk.

  Met vriendelijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden
 • Hallo Ineke,

  Gisteren even kort kennis gemaakt in Amsterdam en nu hier en op je visitekaartje verder gelezen waar je voor staat en wat je zoal doet.
  Ga je vast binnenkort ontmoeten bij een van de bijeenkomsten van SMT.

  Groetjes Rik
 • Dag Ineke,
  Bedankt voor je aardige commentaar. Ik heb je website SMT bekeken. Heel mooi dat zoiets ook in Nederland bestaat.
  Heb je mijn discussie-punt gelezen (zakelijke partner gezocht)? Graag zou ik met jou hierover van gedachten wisselen, of liever gezegd: onze intuïtie hierover raadplegen.
  Warmly,
  Vey
 • Hoi Ineke,

  Geheel wederzijds. Aanstaande vrijdagmiddag in Hotel Apeldoorn een workshop over luisteren. Het is op de valreep, maar bij deze ben je van harte uitgenodigd. Laat s.v.p. even weten of je kunt.

  Groetjes,

  Bert-Jan.
This reply was deleted.