Gender

Male


Location

Apeldoorn


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Luisteren, komen tot zelfinzicht en mensenkennis en verbinden. Zie ook http://www.bertjanvandermieden.nl Ik ben counselor, coach en teamcoach, vertrouwenspersoon, partner-relatietherapeut en ontwikkel en verzorg maatwerkworkshops. Ik geef graag (interactieve) lezingen en verzorg cursussen over de onderwerpen in mijn boek.


Wat is je website?

https://www.pyramide.nl


extra website

https://www.ikverbind.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Dat is je zelfbeeld, mensbeeld en wereldbeeld. Het zijn je waarden en normen en levensovertuiging. Onlosmakelijk verbonden met de andere kwaliteitsniveaus van leven: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en relationeel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door leven, wonen en werken, hetgeen leidde tot mijn lees-, studie- en werkboek "De mens in de 21de eeuw".


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik richtte in 1992 PYRAMIDE op, schreef in 2004 mijn boek en richtte in 2005 de Stichting Globaliseringscentrum op. Zie www.ikverbind.nl. Ik introduceerde de bewustwordingspsychologie en het daarop gebaseerde bewustwordingsmanagement. In mei dit jaar startte ik mijn eigen weblog. Ik ben nu bezig met het ontwikkelen van een multidisciplinaire meerdaagse werkconferentie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vanuit je Zelf bewust worden, bewust zijn en bewust doen.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hoi Bert-Jan,

  Dank voor je weblogggevens. Ik zal je de komende tijd regelmatig volgen. Ook ik heb een weblog http://coach-inn.blogspot.com.

  Veel succes met het verspreiden van inspiratie.

  Hartelijke groet,
  Nienke
 • Hallo Bert-Jan,
  Als ik je website zo bekijk lijk je me een heel druk baasje en dan ook nog loggen en bloggen. De liefde voor je vak straalt ervan af. Ik houd graag contact met je, maar doe dat even via deze mooie site en via e-mail. En vrienden kan je niet genoeg hebben.
  Hartelijke groet,
  Kees
 • Beste Bert,
  Dank voor jouw berichtje, altijd leuk om uit het netwerk iets te horen. Moet nog werken aan mijn profiel en dat ga ik van de week echt doen. En dan snuffel ik meteen jouw blog even door. Reactie volgt dan, OK?
  Warme groet,
  Monica
 • Hallo Bert-Jan,
  Leuk je hier weer tegen te komen. Hopelijk zullen we elkaar eens treffen, bij SMT wellicht?
  Succes en groeten,
  Theo
 • Hoi Ineke,

  We spraken ooit af dat als de gelegenheid zich voordeed, ik je zou aanbieden een workshop bij te wonen. Hoewel laat, deed zich de gelegenheid nu voor. Onzeker daarbij is ook of het thema voor jou past. Bedankt voor je reactie en hetzelfde toegewenst. Hartelijke groeten,

  Bert-Jan.
 • Helaas, Bertjan, mijn agenda zit overvol. En dan te bedenken dat het ook mijn thema is: luisteren end e kunst van het vragen stellen.

  Veel succes vrijdag in Apledoorn en heb een goede zomer,
  Ineke
 • Beste Bertjan,
  Leuk en inspirerende om in je netwerk te zitten.

  een goede liefdevolle zomer toegewenst,
  Ineke
This reply was deleted.