Gender

Female


Location

Bussum


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik heb lang grote events met internationale sprekers georganiseerd die een bijdrage leveren aan de ontwaking van de mensheid en daarmee het wereldbewustzijn. Momenteel ligt mijn aandacht meer bij blizwellness.com: een webshop waar we topproducten aanbieden voor wellness thuis.


Wat is je website?

https://www.blizevents.com


extra website

https://www.blizwellness.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Na vele jaren vele meesters te hebben afgelopen vind ik spiritualiteit tegenwoordig in het gebalanceerd door het dagelijkse leven gaan, met zo min mogelijk weerstand tegen wat is. Vertrouwen hebben in de scheppende kracht en bewust zijn van innerlijke processen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb dat inzicht gekregen op de Oneness University, door de teachings van Bhagavan. Heel bijzondere ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben! Mijn laatste vriend speelde er ook een belangrijke rol in. Wilde dat ik liever bij hem bleef dan naar ashrams ging :) Mijn moeder was al vroeg met spiritualiteit en 'alternatieve gezondheid' bezig, dus ik heb het met de paplepel ingegeven gekregen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik voel een innerlijke drive om bij te dragen aan een bewustwording over onze verbondenheid, ons ware ik, duurzaamheid en aangrenzende onderwerpen. In deze uitdagende tijden vind ik veel voldoening als ik een bijdrage kan leveren dat iemand zich simpelweg beter voelt in het dagelijkse leven. Daarbij zijn voor mij transparantie, integriteit, openheid en respect belangrijke waarden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Volg de stroom in jouw leven!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hartelijk dank voor het vriendschapsverzoek. Ben benieuwd naar de aanleiding van je verzoek. Alle goeds voor 2016!
 • Ha Liesbeth, leuk hoor hereniging van onze vriendschap die er al was. Ja het gaat goed met mij. Heb vandaag een gesprek gehad over mijn intermediaire rol bij veranderingsprocessen en organisatieontwikkeling. Ging goed. Hier ligt ook mijn passie en meesterschap. We houden contact. Liefs, Alida

 • Ha Liesbeth,

  Goed je hier te zien. Ben je aankomende zaterdag toevallig ook in Rotterdam voor het Magisch Festival?

  Hartelijks

  Yoeke

  www.yoeke.com

 • Leuk dat je me hebt toegevoegd aan je contacten, ik ben hier pas kort en je bent de eerste. Als je iets wilt weten op astrologisch gebied ben je welkom. meer weten? www.noordknoop.nl

  groetjes,

  Tineke

 • Dank je Liesbeth, dat je mij hebt toegevoegd aan je netwerk.

  Een goede week toegewenst en wie weet tot horens of tot ziens,
  Ineke
This reply was deleted.