Gender

Female


Location

Antwerpen


Birthday:

September 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben behoorlijk intuïtief, ben een ´mensenmens´ en beschik over de gezonde combinatie nieuwsgierigheid en leergierigheid. Ik volgde in korte tijd diverse studies, maar de studie Feng Shui liet me niet meer los. Het verbreedde mijn inzicht in de energie van woningen en hun bewoners. Toch hanteer ik dit principe op ´mijn´ manier vertaald naar Westerse waarden uitgaande vanuit positieve gedachtes en Mind Control, want positieve energie werkt aanstekelijk! Ik ben artistiek (heb veel gewerkt met kunstenaars) en inventief en wat ik breng ligt in het verlengde van mezelf. Ik heb me gespecialiseerd in Healing Environment. Mijn insteek vond dusdanig aansluiting binnen Zorginstellingen, dat ik hier mooie projecten uit mocht verkrijgen. Mijn visie verschijnt met regelmaat in het Blad Zorginstellingen. Voor de grote projecten neem ik een bouwconsulent in de arm en wordt een 3D presentatie voorbereid. Tevens screen ik bedrijven op beleving en ambiance. RELATIEBUREAU Inmiddels ben ik oprichtster en drijvende kracht achter Relatiebureau XClusive Match, het relatiebemiddelingsbureau wat kandidaten persoonlijk screent door intuïtief getrainde consulenten. Specialties: Kunst heeft me altijd geïntrigeerd. Ik heb met kunstenaars samengewerkt en ben Beeldend Coach, wat me geleerd heeft mijn creativiteit verder te ontwikkelen en gevoelens naar beelden te vertalen. Intuïtief ben ik erg sterk. Door mijn HSP (Hoog Sensitiviteit) ben ik extra gevoelig voor indrukken, stemmingen en emoties en kan ik invoelen in personen en situaties.


Wat is je website?

http://www.dayc.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is een bewustzijn van de energetische wereld om ons heen die breder is dan we kunnen omvatten. Het is het uitbouwen van het contact met jezelf door contact te maken met je hogere zelf en op die manier het antwoord op levensvragen vanuit jezelf ofwel je hogere zelf te vinden. Dit in een notedop.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid door een honger aan kennis en het lezen van veel boeken. Daarbij speelde mijn hoogsensitiviteit een rol. Tevens ben ik ervan overtuigd dat de mensen die ons het meest kwetsen of beproeven onze grootste spirituele leermeersters zijn. Zij leren ons op welk gebied we nog geen meester zijn van onze emoties en dus moeten groeien.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Interieur Styling & Feng Shui gericht op Zorginstellingen en Healing Environment. Ik ben gedreven mensen op een breder niveau energetisch bewust te maken. Oprichtster Spiritueel Relatiebureau XClusive Match.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef vanuit Perspectief, niet vanuit Geschiedenis


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hoi Magriet , van harte welkom. Leuk dat je mij hebt gevonden.

  Lieve groet Jaap

 • Hallo Margriet! Leuk! Mooie rustige site heb je, wordt al rustig van het bladeren  :^)

   

  Groetjes,

   

  Pat

 • Hoi Margreet,

   

  WE kunnen zeker eens klankboarden en kijken wat er ontstaat.

   

  GR Mark

 • Dag Margriet,

   

  Ik weet van die spirituele beurs in Den Bosch, maar ben niet zo van dat soort beurzen. Te onrustig.

   

  Hartelijke groet, Rob

This reply was deleted.