Gender

Female


Location

Antwerpen


Birthday:

September 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben behoorlijk intuïtief, ben een ´mensenmens´ en beschik over de gezonde combinatie nieuwsgierigheid en leergierigheid. Ik volgde in korte tijd diverse studies, maar de studie Feng Shui liet me niet meer los. Het verbreedde mijn inzicht in de energie van woningen en hun bewoners. Toch hanteer ik dit principe op ´mijn´ manier vertaald naar Westerse waarden uitgaande vanuit positieve gedachtes en Mind Control, want positieve energie werkt aanstekelijk! Ik ben artistiek (heb veel gewerkt met kunstenaars) en inventief en wat ik breng ligt in het verlengde van mezelf. Ik heb me gespecialiseerd in Healing Environment. Mijn insteek vond dusdanig aansluiting binnen Zorginstellingen, dat ik hier mooie projecten uit mocht verkrijgen. Mijn visie verschijnt met regelmaat in het Blad Zorginstellingen. Voor de grote projecten neem ik een bouwconsulent in de arm en wordt een 3D presentatie voorbereid. Tevens screen ik bedrijven op beleving en ambiance. RELATIEBUREAU Inmiddels ben ik oprichtster en drijvende kracht achter Relatiebureau XClusive Match, het relatiebemiddelingsbureau wat kandidaten persoonlijk screent door intuïtief getrainde consulenten. Specialties: Kunst heeft me altijd geïntrigeerd. Ik heb met kunstenaars samengewerkt en ben Beeldend Coach, wat me geleerd heeft mijn creativiteit verder te ontwikkelen en gevoelens naar beelden te vertalen. Intuïtief ben ik erg sterk. Door mijn HSP (Hoog Sensitiviteit) ben ik extra gevoelig voor indrukken, stemmingen en emoties en kan ik invoelen in personen en situaties.


Wat is je website?

http://www.dayc.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is een bewustzijn van de energetische wereld om ons heen die breder is dan we kunnen omvatten. Het is het uitbouwen van het contact met jezelf door contact te maken met je hogere zelf en op die manier het antwoord op levensvragen vanuit jezelf ofwel je hogere zelf te vinden. Dit in een notedop.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid door een honger aan kennis en het lezen van veel boeken. Daarbij speelde mijn hoogsensitiviteit een rol. Tevens ben ik ervan overtuigd dat de mensen die ons het meest kwetsen of beproeven onze grootste spirituele leermeersters zijn. Zij leren ons op welk gebied we nog geen meester zijn van onze emoties en dus moeten groeien.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Interieur Styling & Feng Shui gericht op Zorginstellingen en Healing Environment. Ik ben gedreven mensen op een breder niveau energetisch bewust te maken. Oprichtster Spiritueel Relatiebureau XClusive Match.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef vanuit Perspectief, niet vanuit Geschiedenis


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hallo Margriet, beste mede-wereldverbeteraars,

  Doen jullie mee op het Happiness Event op 23 juni.www.gelukkig.info ?

  Wil je bijdragen aan dit evenement?

  Laat mij weten wat je ideeën zijn. Hoe meer mensen er vorm geven aan hun spiritualiteit, hoe krachtiger. 

  Alvast hartelijke dank!

  Monika

  Home
  Shiatsu en Acupunctuur stimuleren het immuunsysteem en ondersteunen de natuurlijke werking van het lichaam. Met aanvullend een remedie voor stress, v…
 • Dag Margriet,

  Wat late reactie. Ben druk met allerlei zaken. Dank voor je spontane reactie. Mooie en inspirerende website heb je.

  Mijn quote komt uit boeddhistisch gedachtengoed. Hangt samen met de wet van onderlinge verbondenheid (interconnectednes). Dat is de kracht om een betere wereld te creeëren. Het heeft met samenhang en harmonie te maken zoals ik dat trouwens herken op jouw website en wat ik in mijn wijze van coachen nastreef.

  Hartelijke groet, Harry

 • excuses voor de laaaate reactie,

  vriendelijke groet,

  Tom

 • Beste Margriet,

  Bedankt voor je berichtje. Eerlijk gezegd doe ik het laatste half jaar niets meer met Feng Shui. Het heeft mijn belangstelling niet meer.

  Heb me nu volledig gestort op non dualisme (advaita).   

   

 • Hee Margriet,

  Ik vind het leuk om je ook al in het echt ontmoet te hebben, met onze gezamenlijke vrienden er om heen. Ik ben ook blij met jou ideeen.

  Groetjes

  Bert

 • Hoi Margriet,

   

  Dank voor je uitnodiging!

  Een ego is snel gestreeld.

  Mijn Zelf stelt mij nu de vraag: wat mag ik voor jou betekenen?

   

  Lieve groet,

  Helen

   

 • Nou, wat lief van je Margriet! Altijd leuk om de dag met zo een berichtje te mogen beginnen! Ik wens je een hele fijne dag toe met een zonnetje buiten en in je hart.

   

  Liefs,

   

  Pat

 • Hallo Margriet

  Welkom in mijn netwerk, ik neem de tijd om je site op mijn gemakje door te nemen.

   

  Hartelijke groet Christien

 • Hallo Margriet.

  Mooi hoe je je eigen inzicht wil vergroten. 

  Ben benieuwd wat het ons brengt en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zou het fijn vinden een persoonlijk berichtje van je te ontvangen.

  Warme groet Paul

 • Hallo Margriet , 
  Dank je voor de aanvraag, mag ik vragen waar je mij hebt gevonden 's wat je aansprak mij toe te voegen. 
  Lieve groet, Peter. 
This reply was deleted.