Gender

Female


Location

Almere


Birthday:

August 27


Age:

64


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met het nieuwe spirituele beroep voor de 21e eeuw : Creascopist en het Expertisecentrum Creascopie. In 2009 start het Expertisecentrum een eigen creating community, waarbij de Creascopie de basis(ped)agogiek zal vormen. Voor de didactiek Spiraalleren is het Expertisecentrum nog op zoek naar creatief talent die willen aansluiten bij het traject Identity Art. Het Expertisecentrum is op zoek naar mensen in de regio Almere.


Wat is je website?

https://www.creascopie.nl


extra website

https://BreinCodecentrum.ning.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Vorm durven geven aan je diepste innerlijke Zelf, je Inner Child, goddelijke Code of diepste Essentie, je eigen creatieve Geest. Daarnaast betekent spiritualiteit voor mij durven kiezen voor mijn eigen zielsliefde en die van de ander, i.p.v. kiezen voor de angst van het EGO.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door mijn dochter Alinda, een hoog spirtitueel begaafd kind die ik als moeder en wijsgerig pedagoog 21 jaar heb mogen begeleiden en coachen. Zij heeft mij laten (in)zien dat ook ik een hoog spiritueel begaafd zielewezen ben, net zoals iedereen, maar dat velen zich dat nog niet bewust zijn (geworden). Tevens heeft een spirituele reis door de Maya-cultuur mijn diepste herinneringen wakker geschud. Tijdens deze reis heb ik vele spirituele herbelevingen gehad en heb ik weer contact mogen maken met mijn diepste spirituele zielewezen, mijn diepste goddelijke kern. Door mijn werkervaring, opleidingen en creativiteit te synthetiseren met de oude spirituele wijsheid die ik in mij draag als (op)gave, heb ik de Methodiek Creascopie en de Didactiek Spiraalleren ontwikkeld. Beiden zijn als eigen Merk geregistreerd en ondergebracht in het Expertisecentrum Creascopie. Ik ben nu bezig dit vorm te geven in Het BreinCode centrum Almere, een Leer-en Ontwikkelingscentrum wat de ambitie heeft uit te groeien in 2018 tot internationaal Expertisecentrum.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mensen en organisaties coachen in hun zielsontwikkeling middels de BreinCodemethodiek Creascopie en didactiek Spiraalleren.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wij zelf zijn de weg naar ons zelf / Wij zijn het Zelf waarop wij wachten.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hi Jolanda, ken je dit inspirerende filmpje van Astrid van Triet http://vimeo.com/17840409
 • Hi Jolanda, ken je dit inspirerende filmpje.

  Astrid van Triet: de Equi, het nieuwe ruilen from Uruboros.org on Vimeo.

 • Dag Jolanda, je zat allang in mijn Inbox. Ik heb me niet gerealiseerd dat je 'vrienden' moest worden om evt. met elkaar uit te wisselen. Ben dus vooralsnog passief lid. Hoop meer van elkaar en elkaar's domein te leren kennen. Dat van jou is voor mij geheel nieuw. Ga gauw 's verder kijken. Hartelijke groet, Catja Cappon
 • Hallo Jolanda,
  Leuk met je kennis te maken, ik ga zo gauw mogelijk je site bekijken.
  bye bye
 • Dag Jolanda,
  Heb even je site bekeken, heel interessant.
  Heb echter nog niet de tijd genomen om alles te lezen.
  Hartelijke groeten,
  Linda
 • Jolanda,

  Met interesse heb ik je website gezien.
  Je maya ervaringen boeien me enorm. Ik gebruik zelf een aantal maya methodieken in mijn coaching praktijk en ik geef lezingen over het nieuwe leiderschap...en dat doe ik door een verhaal te vertellen over de geschiedenis van het bewustzijn....

  Groetjes,
  Chris
 • Hoi Jolanda, bedankt voor je uitnodiging, ik accepteer hem graag en ga binnenkort je website eens bestuderen, tot snel
  greetz Rik
 • Ha Jolanda,
  Tot mijn verwondering lees ik nu pas je berichtje dat je mij in 'maart'al gestuurd had... Mijn Excuus! Rond die tijd was ik zo heerlijk bezig om het EnlightenNext magazine (www.enlightennext.nl) op de Nederlandse markt succesvol te lanceren op de markt, dat het me geheel ontschoten is.
  Ik ben even niet meer actief geweest op de site. Maar jouw aanrader ga ik bezoeken en bekijken aangezien ik mijn praktijk voor Hypnotherapie & Coaching in Arnhem heb als in Amsterdam. Hartelijk dank daarvoor!

  Lieve groet, Vibeke

  PS. Mocht je het eerste nummer gratis willen downloaden, kan ik je de link toesturen van het magazine van maart.
  Het 2e nummer ligt nu in de groeter boekenwinkels, Ako , Bruna Selexys etc.
  ピオリナモイストジェルクリームの口コミ・効果※赤ら顔は良くなる?
 • Hallo Jolanda,

  Mijn excuses voor de late reactie. Bedankt voor vriendelijke aanbod.
  Ik heb zojuist jouw site over Creascopie bezocht en wat ik daar zo links en rechts aan informatie heb gelezen boeit me in hoge mate. Vooral ook het feit dat jij ervaring hebt met maatschappelijk (ambulant?) werk in de hulpverlening en alle informatie over het onderwerp creascopie. De term is voor mij nieuw, maar bij de term "crea" wordt het voor mij meteen interessant.
  Zelf ga ik per 1 juli starten met zelfstandig ondernemen en een van mijn "producten" wordt het coachen van gezinssystemen rond "probleemkinderen". Mijn doel daarmee wordt om de aandachtsfocus binnen het gehele systeem, van de problemen, naar de kwaliteiten van deze kinderen te transformeren. Ik heb zelf vanaf begin november de Avatar basis, de Avatar Master en de Avatar Wizard cursussen gedaan en ben ervan overtuigd geraakt dat het grootste deel van de "problemen" van ADHD, Autisme, Dyslexie, ODD etc. door de maatschappij zelf worden geceeerd, vanuit pure projectie op onze kinderen.
  Daarom zou ik graag meer van je horen over jouw ervaringen in de (jeugd)hulpverlening en je visie daarop. Misschien heb je nog wel methodische tips voor me vanuit de Creascopie?

  Ik hoor graag van je.

  Hartelijke groet,

  Gio Vogelaar
 • Hallo Jolanda,
  Hoe is het er mee? Zijn jullie nog steeds op zoek naar creatief talent?
  Zou er graag wat meer over willen weten.
  Groetjes
  Sonja
This reply was deleted.