Gender

Male


Birthday:

October 13


Age:

57


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik kan complexe en onoverzichtelijke zaken overzien en terugbrengen tot de essentie voor praktisch gebruik. Ik ben daarbij doel- en mensgericht. Mijn natuurlijke rol is die van "navigator". De navigator, die richting geeft aan ontwikkeling van mensen en organisaties


Wat is je website?

http://www.buijsrogge.nl


extra website

http://www.succeskompas.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewustzijn dat je in essentie een spiritueel wezen en niet alleen dit fysieke lichaam bent. Weten wie je zelf bent, het ontdekken met welke bestemming je in dit leven bent en dit in harmonie met anderen creëren en ervaren met als uiteindelijk doel om te groeien in bewustzijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn ernstig zieke broer had door wat hij noemde een "spirituele levenswijze" ineens geen last van zijn "ongeneeslijke" auto-immuunziekte. Toen hij dit vertelde gaf hij mij het boekje "De zeven spirituele wetten van succes"van Deepak Chopra. Dit was de start om alles hierover te onderzoeken en een wereld ging voor mij open. Een crisissituatie, zakelijke en privé, leidde tot verdieping van het spirituele inzicht en het werkelijk doorleven ervan. Het werd ook de aanzet voor het Spiritueel Ondernemers Netwerk en later het schrijven van het boek 'Succeskompas, richting geven aan je leven en werk'.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik kijk naar de heelheid van de mens, probeer niet te oordelen en merk dat je zo sneller onenigheden en conflicten oplost. Ik help mensen en organisaties door te dringen tot de essentie en van hieruit richting te geven. Ik probeer mezelf te zijn en goed in de gaten te houden dat ik nog steeds mijn eigen koers vaar, zodat ik voor mezelf en anderen de maximale toegevoegde waarde lever, wat een hele uitdaging is.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vergeef iedereen/alles wat je niet bevalt en wees dankbaar voor al het moois in je leven


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Ha die Theo,

  LOL, ons is blond en heeft dus p.o. 2 accounts aangemaakt... en zie nu pas dit berichtje.. zodoende.. Als je kijkt bij Hilde Makkinje, vind je mucho meer.. Vond het ook al zo vreemd dat ik weer die vragen in moest vullen..

  Ik vond het overigens een mooie ervaring dat ik in Delft binnenstap en jouw tegenkom! Sorry dat ik zo laat op dit berichtje reageer, zag 'm pas net... Het komt wel goed hoor.. met mij.. LOL.. Maar dr blijft altijd een béétje blondt inzitten he..

  Enjoy Another Wonderful Day, a Day Full of Wonders
  With Love, Light & a Lot of Laughter
  Hilde
 • Hoi Theo,

  Ik heb zojuist Thoughts on Happiness toegevoegd aan de activiteiten. Als je wil kunnen we eens praten over een korting van leden van het Spiritueel Ondernemers Netwerk.
 • Hallo Theo,

  Dank voor je mooie initiatief! Ik geniet ervan.

  Hartelijke groet,
  Irani
 • Hallo Theo,

  Dank voor je reactie. Ik ben net terug van een heerlijke vakantie. Ik neem later even tijd om hier eens verder in te duiken. Mijn eerste indruk is dat je er veel werk van hebt gemaakt en iets moois hebt neergezet!
  groet!
  Wim
 • Dag Theo,
  Gefeliciteerd met je nieuwe site. Ziet er heel professioneel en mooi vormgegeven uit. Veel succes met de verdere uitbouw van de site en de opbouw van het ledenbestand. Ik hoop je weer binnenkort weer eens te ontmoeten.
 • Hoi Theo
  Ja ik ben bezig met een boek. Spirit in het werk, samengesteld door 12 auteurs. Komt begin volgend jaar uit en dan zullen we er ook een congres over houden. Ik schrijf zelf ook een paar artiklen en vind het leuk om te schrijven en te redigeren.
 • Als vroege vogel kun je ook een keer mistypen: Stichting Globaliseringscentrum.
 • Hoi Theo,

  Bedankt voor je reactie. Ik focus me op dit moment meer op bijeenkomsten waar ik zelf als workshopleider/spreker optreed en besteed graag zo veel mogelijk tijd aan de Stichting Gklobaliserringscentrum. Zie www.ikverbind.nl. Maar we kunnen individueel een keer afspreken. Graag.
  Telefoon: 055 5 22 39 26 / 0653 31 31 47.

  Groetjes,

  Bert-Jan.
  Stichting Globaliseringscentrum
 • Hallo Theo,

  Bedankt voor je link! Interessant.
  Hartelijke groet,
  José
 • Theo,

  weer een prachtig initiatief van jou.

  complimenten! Ik wens je veel succes en leden in dit netwerk toe.

  Hart elijke groet,

  Guido
This reply was deleted.