Gender

Male


Birthday:

October 13


Age:

58


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik kan complexe en onoverzichtelijke zaken overzien en terugbrengen tot de essentie voor praktisch gebruik. Ik ben daarbij doel- en mensgericht. Mijn natuurlijke rol is die van "navigator". De navigator, die richting geeft aan ontwikkeling van mensen en organisaties


Wat is je website?

https://www.buijsrogge.nl


extra website

https://www.succeskompas.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewustzijn dat je in essentie een spiritueel wezen en niet alleen dit fysieke lichaam bent. Weten wie je zelf bent, het ontdekken met welke bestemming je in dit leven bent en dit in harmonie met anderen creëren en ervaren met als uiteindelijk doel om te groeien in bewustzijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn ernstig zieke broer had door wat hij noemde een "spirituele levenswijze" ineens geen last van zijn "ongeneeslijke" auto-immuunziekte. Toen hij dit vertelde gaf hij mij het boekje "De zeven spirituele wetten van succes"van Deepak Chopra. Dit was de start om alles hierover te onderzoeken en een wereld ging voor mij open. Een crisissituatie, zakelijke en privé, leidde tot verdieping van het spirituele inzicht en het werkelijk doorleven ervan. Het werd ook de aanzet voor het Spiritueel Ondernemers Netwerk en later het schrijven van het boek 'Succeskompas, richting geven aan je leven en werk'.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik kijk naar de heelheid van de mens, probeer niet te oordelen en merk dat je zo sneller onenigheden en conflicten oplost. Ik help mensen en organisaties door te dringen tot de essentie en van hieruit richting te geven. Ik probeer mezelf te zijn en goed in de gaten te houden dat ik nog steeds mijn eigen koers vaar, zodat ik voor mezelf en anderen de maximale toegevoegde waarde lever, wat een hele uitdaging is.


Mijn advies/quote aan anderen:

Vergeef iedereen/alles wat je niet bevalt en wees dankbaar voor al het moois in je leven


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hallo Theo,

  Ik ben (nog) niet zo'n netwerker, maar wil je wel complimenten geven voor de site. Ziet er prachtig uit !

  Dank en succes ! Groeten, Rob
 • Hallo Theo,
  Dank voor je reactie en ga er zeker van uit dat ik wat aan deze site zal hebben. Het is heel leuk om te zien welke overeenkomsten er weer zijn. Welke boeken er gelezen zijn en welke mensen inspiratie geven. Ik ga ervan uit dat de puzzelstukken van het leven steeds beter bij elkaar passen en dat elke ontmoeting rijkdom betekent. Dus ook hier ben ik vol vertrouwen dat het ergens toe leidt. Er passen wederom stukken puzzelsstukken bij elkaar.
  Ik geniet van de snelheid dat mensen elkaar gaan vinden.
  Dank je wel.
  Groet Bart
 • Dag Theo

  dank voor het welkomberichtje

  graag tot we elkaar ontmoeten

  Namaste
  Bernard
 • hoi Theo, ken je de ANH? en zou je evt geinteresseerd zijn om te bekijken of er wat gecombineerd kan worden met deze twee netwerken? Bij de ANH Nederland zitten nl ook allemaal mensen die gepassioneerd zijn om hun ideeen in en via hun werk vorm te geven. Na de zomer is er weer een bijeenkomst en we willen graag ook het bedrijfsleven gebruiken om meer mensen te inspireren en bereiken.
 • Hoi Theo,
  Leuk om te zien dat je nog steeds heel actief bent met spiritualiteit en het ondernemers netwerk. Ben benieuwd hoe het met je gaat!
  Hartelijke groet,
  Marcel
 • Hi Theo,
  Bedankt voor je compliment. Je hebt een boeiend profiel geschreven. Een ontmoeting tzt lijkt me...boeiend.
  Groet, John.
 • Heel Lief, soms raak ik het spor bijster, teveel informatie tegelijkertijd. ik moet er nog aan wennen. Fijne vacantie en tot ziens
 • Hallo Theo,

  Ja, die foto kwam ik ook tegen.
  Maar luister zaterdag naar radio Rijmond radioprogramma ChrisNatuurlijk op lokatie van 10.00 tot 11.00
  Kruidentuin bezoek en Yogacentrum.
  We doen het leuk zo.

  Mijn eigen groei gaat ook door en dat is wel met mooiste wat me zo overkomt.

  Groet,

  Mario
 • Hallo Theo,

  Dank voor je verwelkoming. En inderdaad.... mijn zoon heet eveneens Max. Omdat hij inmiddels "al" 12 is, wil hij even geen Junior genoemd worden. dat heb je met die pubers hè...

  We zullen elkaar vast nog wel eens treffen in dit netwerk!

  Hartelijke groet,

  Max Sr.
This reply was deleted.