Gender

Female


Location

Almere


Birthday:

August 27


Age:

63


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met het nieuwe spirituele beroep voor de 21e eeuw : Creascopist en het Expertisecentrum Creascopie. In 2009 start het Expertisecentrum een eigen creating community, waarbij de Creascopie de basis(ped)agogiek zal vormen. Voor de didactiek Spiraalleren is het Expertisecentrum nog op zoek naar creatief talent die willen aansluiten bij het traject Identity Art. Het Expertisecentrum is op zoek naar mensen in de regio Almere.


Wat is je website?

https://www.creascopie.nl


extra website

https://BreinCodecentrum.ning.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Vorm durven geven aan je diepste innerlijke Zelf, je Inner Child, goddelijke Code of diepste Essentie, je eigen creatieve Geest. Daarnaast betekent spiritualiteit voor mij durven kiezen voor mijn eigen zielsliefde en die van de ander, i.p.v. kiezen voor de angst van het EGO.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door mijn dochter Alinda, een hoog spirtitueel begaafd kind die ik als moeder en wijsgerig pedagoog 21 jaar heb mogen begeleiden en coachen. Zij heeft mij laten (in)zien dat ook ik een hoog spiritueel begaafd zielewezen ben, net zoals iedereen, maar dat velen zich dat nog niet bewust zijn (geworden). Tevens heeft een spirituele reis door de Maya-cultuur mijn diepste herinneringen wakker geschud. Tijdens deze reis heb ik vele spirituele herbelevingen gehad en heb ik weer contact mogen maken met mijn diepste spirituele zielewezen, mijn diepste goddelijke kern. Door mijn werkervaring, opleidingen en creativiteit te synthetiseren met de oude spirituele wijsheid die ik in mij draag als (op)gave, heb ik de Methodiek Creascopie en de Didactiek Spiraalleren ontwikkeld. Beiden zijn als eigen Merk geregistreerd en ondergebracht in het Expertisecentrum Creascopie. Ik ben nu bezig dit vorm te geven in Het BreinCode centrum Almere, een Leer-en Ontwikkelingscentrum wat de ambitie heeft uit te groeien in 2018 tot internationaal Expertisecentrum.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mensen en organisaties coachen in hun zielsontwikkeling middels de BreinCodemethodiek Creascopie en didactiek Spiraalleren.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wij zelf zijn de weg naar ons zelf / Wij zijn het Zelf waarop wij wachten.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Beste Jolanda,

  Ik heb je uitnodiging gelezen om een activiteit in Almere bij te wonen. Wanneer vindt dit plaats. Kan je mij hierover iets toesturen.

  Jeanette
 • Dag Jolanda,
  dankjewel voor je uitnodiging. Ik kan 12 maart tot 16.00 uur komen en ben heel benieuwd naar je creatie.
  Hartelijke groet,
  Lily
 • Ha Jolanda! wat fascinerend! Blij dat je mij mailt. ik ga even er goed voor zitten om alles door te lezen!
  Dat is heel interessant voor mij in mijn werk. Mijn hypnotherapie werk maar zeker ook voor het EnlightenNext magazine. Ken je het? Het is sinds vorige week bij de gorte boekhandels en ligt zeer zeker in jouw lijn! www.enlightennext.nl
  Misschien interessant om eens te kijken voor een vorm van samenwerking?
  Leuk Jolanda!
  Ik spreek je hoop ik spoedig!

  Warme groet, Vibeke

  Vibeke Evenhuis
  EnlightenNext Amsterdam
  Markering / Sales
 • Ik zal snel je pagina eens goed bestuderen. Je hebt mijn interesse gewekt! ;-) Plus ik ben me aan het herorienteren op een loopbaan en per 1-mei kan ik ergens anders aan de slag.

  Hartelijke groet,
  Alexander
 • Dag Jolanda, Ik ben me ervan bewust dat ik een late reageerder ben, ik ben onder de indruk van wat je allemaal neerzet. Al duurt het inderdaad even voor alles bezonken is. Wat een mooie cadeau heb je van je dochter gekregen. En die Maya cultuur waar heb je dat gedaan? Die cultuur boeit mij enorm. Nu hartelijke groet Tanni
 • Ha Jolande,

  Over lidmaatschap wil ik me nog even buigen en meer tijd nemen om je info tot me door te laten dringen. Wél wil ik graag op de hoogte gehouden

  Marjolijn
 • Dag Jolanda,
  Even vluchtig naar de genoemde websites gekeken.
  Veel te lezen en te begrijpen, maar dat ga ik met aandacht doen.
  Dank je en groeten, Marja wareman-Piekaar.
 • Dag Jolanda,
  Dank voor je reaktie! Ik heb je site bekeken en de inhoud spreekt me aan. Jammergenoeg kan ik 12 maart niet. Graag een volgende keer.

  Warme groet,
  Marjolijn
 • Dank je voor je uitnodiging van januari. Ik ben eigenlijk pas sinds een paar dagen actief. Dus terwijl het nu alweer maart is. Houd me op de hoogte. Ik heb je website bekeken. Bijzonder.

  Groetjes, Manuel
 • Hi Jolanda,

  Thanks for the invitation to join the Amsterdam creative community, please let me have more details.

  warm regards
  Martyn
This reply was deleted.