Gender

Male


Location

Blaricum


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het creëren van moed en inzicht om bewust te zijn en te doen.


Wat is je website?

https://www.vrijeomroep.nl


extra website

https://www.mdacreatie.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewustwording en bewust doen!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn inzicht in bewustwording is vooral gegroeid vanaf het moment dat ik duidelijk de keuze had gemaakt om mijn belemmerende waarheden en patronen te doorbreken (los te laten). De eerste stappen waren: mezelf openstellen voor verandering, mezelf kwetsbaar op te stellen (schaduwzijden uitgelicht en communiceren vanuit het hart), mijn gevoel en ratio in balans gebracht en vanuit het weten bewust te handelen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het geven en delen van zelfkennis en inzicht voor mezelf en anderen in o.a. het adviseren en het produceren van stimulerende programma's.


Mijn advies/quote aan anderen:

Mijn visie is dat we mede groeien door los te laten door zelfkennis en inzicht.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hoi Raguel,
  Dank je wel voor je reaktie en de tip van de Vrije Omroep. Helemaal leuk en ik wil het initiatief graag steunen hoor. Samen krachten bundelen op weg naar de nieuwe tijd. Wat ik me afvraag is welke rol jij binnen de organisatie vertolkt.
  Zoals je misschien inmiddels weet leid ik samen met een collega Opleiding en behandelcentrum 'mdt-Multi Dimensional Teachings'. Met onze activiteiten gaan wij mensen voor om hun multidimensionale bewustzijn te openen en op aarde te brengen in zijn volle vrijheid en volle potentieel. Daarnaast is muziek een grote liefde van me. Dus mijn vraag aan jou is, hoe kunnen we elkaar een handje toesteken? Zie je reactie tegemoet :)

  Warme lichtgroet
  Sonja
 • Raguel,

  hoe staat het met de zender? Al voortgang geboekt? Ben benieuwd?

  mHg

  Danny
 • Goedemorgen Raguel, ik heb je naam en initiatief doorgegeven aan Leo Touw redacteur van witte-lelie.nl. Kan zijn dat hij contact met je gaat zoeken.
  Groet en goed weekend,
  Roelof Wobben
  witte-lelie.nl
 • He Raguel,

  ik heb me net gisteren aangemeld bij de Vrije Omroep en vandaag kom ik jou hier tegen...

  Mooi initiatief, wat is jouw rol hierin?

  Veel succes toegewenst!

  Guido
 • Hallo Raguel,

  Dank voor je berichtje. Ik heb me aangemeld als lid van de Vrije Omroep en wens je heel veel succes toe!

  Hartelijke groet,

  Gio
 • beste Raguel,
  Veel succes met de vrije omroep.Hoorde van je in een interview op de radio.
  Veel succes.
  Kees Pannevis
 • Hi Raguel,
  leuk initiatief. Ik probeer lid te worden, maar de site van de vrije omroep wist mijn gegevens en blijft hangen in het invoerscherm. Opstart problemen? Ik stuur daar ook nog een email heen.
  Met vriendelijke groet,
  Peter Hofstee
 • hi Raquel,

  Ik heb al jaren geen televisie, dus jou steunen bij het nieuwe omroepinitiatief speelt voor mij persoonlijk niet. Het grappige is wel, dat zojuist de dvd, die ik gemaakt heb van de 40 daagse Europese Sadhana tour klaar is en ik op zoek ben naar distributiemogelijkheden. Om een impressie van de dvd te krijgen, kun je gaan naar You tube: http://nl.youtube.com/watch?v=9JRhqNb1yCM

  Love & peace,
  Sat Kirtan
 • Dag Raguel,

  Ik had je al toegezegd je te gaan steunen. Dit gaat in 2009 plaatsvinden. Daar het Expertisecentrum Creascopie naast Almere ook gaat starten in Amsterdam en Breda is een creatieve samenwerking wellicht mogelijk. Ook heeft het Expertisecentrum de ambitie zich internationaal in de markt te zetten. Neem eens een kijkje op de website van het Expertisecentrum www.creascopie.nl. Ben benieuwd naar je reactie.

  Met Creatieve Groet,
  Jolanda Simons.
 • Goedemorgen Raguel.
  Dank voor je bericht. Ik ben, naast mijn kostwinning, bezig een stichting op te richten, Novus Suus (Nieuw Zijn) die spirituele mensen en organisaties aan elkaar wil verbinden. Zie voor de werksite:http://novussuus.advertentie-domein.nl. Binnenkort online onder de eigen naam. Ik verwacht de stichting nog deze maand rond te hebben. Jullie initiatief kan een platform zijn om verbinding te leggen.
  Hoever ben je met de plannen? Zend je nu ook al uit... ?? Wellicht is het zinvol om eens iets af te spreken? Kunnen we wat zaken naast elkaar leggen en bezien hoe we elkaar kunnen versterken. Natuurlijk kan je op mijn lidmaatschap rekenen.... meer zit er nu even niet in ivm de investeringen in Novus Suus. Laat maar weten of je verder contact wilt. Je mag me ook bellen.
  Warme groet, Roelof Wobben
This reply was deleted.